If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напоследък се оглеждам за такава,дизел не съм карал до сега и не знам нищо за тези коли,та кажете ми всичко за тези коли,разход на гориво,поддръжка,слаби места,вървене и т.н. Също и какво да гледам при купуване
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Ами аз сум з дизел , доста доволно вурви моита , пулнил сум и километрая няколко пати . Гори кум 8-9 до 10 литра в града в зависимост от карането , слабо то място според мен е в предното окачване , нещо се разчекват повечето 164ки , то имало някви определени градуси наклон на гумите но повечето са по разчекнати ! Там се огледаи като купуваш , да не е мн разчекната . Мисля че това е главното ... успех
П.С. имам един мотор, окачване и още мбого работи от салона за продаване точно от 164 Супер 2.5 ТД
ако на някои му трябва нещо ... да пише и да се обайда !
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Ами аз сум з дизел , доста доволно вурви моита , пулнил сум и километрая няколко пати . Гори кум 8-9 до 10 литра в града в зависимост от карането , слабо то място според мен е в предното окачване , нещо се разчекват повечето 164ки , то имало някви определени градуси наклон на гумите но повечето са по разчекнати ! Там се огледаи като купуваш , да не е мн разчекната . Мисля че това е главното ... успех
П.С. имам един мотор, окачване и още мбого работи от салона за продаване точно от 164 Супер 2.5 ТД
ако на някои му трябва нещо ... да пише и да се обайда !
33 и 164 са най-разчекнати от всички ако става въпрос,ама твоята ако е много разчекната,ме навява мисълта,че си с тампони на носачите FRAP,които едва остискват 15000км,пълен боклук са
Течове от главите,от към маховика,никакъв нагар по кобилиците,турбото нека си хвърля масълце,тамън маже по-добре смукателните клапани,никакви течове на антифриз,пушек може леко,но само във високи обороти при ръчка.Никакви излишни тресения на мотора и неравномерна работа.
Това мога да ти дам като препоръка и като най-често срещани проблеми.
Течове от главите,от към маховика,никакъв нагар по кобилиците,турбото нека си хвърля масълце,тамън маже по-добре смукателните клапани,никакви течове на антифриз,пушек може леко,но само във високи обороти при ръчка.Никакви излишни тресения на мотора и неравномерна работа.
Това мога да ти дам като препоръка и като най-често срещани проблеми.
Турбото нека си изпуска масълце,ама ако знаеш какви последици може да има ако изведнъж мотора захапе масло,колкото му е необходимо... и бензинка не може да вдигне такиве нечовешки обороти
Турбото нека си изпуска масълце,ама ако знаеш какви последици може да има ако изведнъж мотора захапе масло,колкото му е необходимо... и бензинка не може да вдигне такиве нечовешки обороти [/quote]
Апа ако си на трета и си набил газта до дупка представи си как ще се изтреля
Comment